Емірати видаватимуть довгострокові візи творцям стартапів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Емірати видаватимуть довгострокові візи творцям стартапів

Світ
291
Об’єднані Арабські Емірати видаватимуть довгострокові візи для засновників і власників технологічних стартапів з усього світу. Таким чином уряд має намір залучити кращі таланти, щоб в майбутньому стати “найбільш інноваційною і розвивиненою в світі країною”.
Про це повідомляє The National.
В рамках ініціативи всім засновникам чи власникам технологічних компаній, а також їх партнерам і директорам (до трьох осіб) будуть давати візи до трьох років. Візи будуть видаватися безпосередньо на ім’я одержувачів, тому спонсор стартапам не потрібний.
В рамках програми іноземним стартаперам запропонують доступні ліцензії, а також отримання віз за спрощеною процедурою для членів сімей засновників, власників і управлінців.
У тестовому режимі візову програму запустять на базі інноваційного простору Area 2071 в Абу-Дабі. Як пояснив Белхуль, підприємці повинні будуть приїхати в Area 2071 або зайти на його сайт, оформити заявку на участь у процесі візування особисто або віддалено, після чого кращим претендентам дадуть візи. Він також заявив, що процес ухвалення рішень щодо віз хочуть скоротити до одного тижня.
Якщо засновники або власники здійснять екзит зі стартапу, або ж компанія зазнає невдачі, візи все одно залишаться чинними.
Також всі охочі зможуть податися на інвесторську візу терміном до 10 років. Вартість такої візи вже фіналізована, проте поки що не розкривається.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас