Google приступила до закриття Google+ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google приступила до закриття Google+

Технології&Авто
631
За даними джерел, Google розпочала процес закриття власної соцмережі, який передбачає видалення всіх облікових записів користувачів.
Це означає, що розробник відмовився від спроб нав’язати конкуренцію Facebook, Twitter та ін.
Google+ мала порівняно невисоку популярність серед користувачів. Відомо про кілька великих витоків даних, в результаті яких інформація про десятки мільйонів користувачів платформи могла потрапити в треті руки.
Через перший витік, дані про який зберігалися в секреті кілька місяців, було прийнято рішення про припинення роботи Google+.
Другий витік даних підштовхнув розробників до прискорення цього процесу. Спершу планувалося закрити соціальну мережу в серпні цього року, але тепер було оголошено про те, що це станеться вже в квітні.
У компанії визнали, що платформа Google+ не виправдала очікувань в плані зростання користувальницької маси. Представники Google кажуть про те, що витрачені зусилля і тривала розробка не допомогли соціальній мережі домогтися популярності серед користувачів.
Google+ багато років являла собою співтовариство лояльних користувачів, які продовжували регулярно користуватися проектом.
Точна дата зупинки всіх сервісів соцмережі була озвучена. Ведеться поступове відключення облікових записів користувачів і видалення даних.
Роботи з закриття Google+ будуть повністю завершені вже цього місяця.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас