Нові iPhone зможуть заряджати інші пристрої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові iPhone зможуть заряджати інші пристрої

Технології&Авто
361
Нові iPhone, які Apple покаже восени нинішнього року, будуть підтримувати технологію реверсивної бездротової зарядки. Тобто зможуть не тільки приймати енергію від сторонніх станцій, а й віддавати її іншим пристроям. Причому, не тільки своїх побратимів по «яблучній» корпорації, включаючи нові чохли AirPods, але і всіх інших пристроїв, що підтримують технологію Qi.
Про це повідомляє, посилаючись на слова аналітика Мінг-Чі Куо, Independent.
Варто зазначити, що цього разу Apple опинилася в технологічному хвості світових виробників смартфонів. І, строго кажучи, змушена вбудовувати реверс в свої телефони, щоб не відстати від конкурентів: у 2018 році така зарядка вже з’явилася у китайської Huawei в пристрої Mate 20 Pro і у моделі S10 від корейської компанії Samsung.
При цьому, додає Мінг-Чі Куо, для забезпечення нормальної роботи реверсивної технології компанії доведеться застосовувати більш ємкі акумулятори та потужні плати. Так, акумулятор 5,8-дюймового iPhone збільшиться на 20-25%, 6,5-дюймового – на 10-15%, а 6,1-дюймового – всього на 0-5%.
Також аналітик уточнює, що плати для батарей американської корпорації буде поставляти виробник Compeq, а контролери для двосторонньої бездротової зарядки – компанія STMicro.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас