Ізраїльтяни купили український IT-стартап за $3,75 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльтяни купили український IT-стартап за $3,75 млн

Фондовий ринок
2324
Ізраїльська компанія Perion Network оголосила про покупку українського стартапу Septa Communications, більш відомого під ім’ям Captain Growth. Сума угоди – $3,75 млн.
Частину коштів виплатять безпосередньо при поглинанні компанії, решту суми стартап отримає протягом двох років при виконанні поставлених KPI.
Perion Network займається рекламними рішеннями для видавців і брендів. Компанія була заснована в 1999 році під назвою IncrediMail і займалася розвитком однойменного поштового клієнта. В 2011 році компанія змінила назву на Perion. До 2015 року виручка Perion досягла $330 млн.
Septa Communications – український стартап, заснований Дмитром Плешаковим і Дмитром Білашем в 2017 році. Фаундери запустили проект після управління власним digital-агентством. Компанія розвиває проект під назвою Captain Growth – IT-продукт на основі штучного інтелекту, здатний аналізувати рекламу і управляти маркетинговою активністю клієнтів. Раніше команда брала участь в акселераторі StartAD і не залучала інвестиції.
За словами CEO Perion Дорона Герстеля, технології Captain Growth допоможуть Perion краще зорієнтувати рекламу для брендів і знаходити релевантну аудиторію.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас