В Грузії стартує виробництво електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Грузії стартує виробництво електромобілів

Світ
8157
Під грузинським брендом вперше буде створено автомобіль на електротязі. Підставою є меморандум між Aigroup і компанією Changan, яка є лідером китайської автоіндустрії. Спільне виробництво з Changan є у таких компаній-лідерів автоіндустрії, як французький автохолдинг PSA (Peugeot Citroën Moteurs), Ford, Suzuki, MAZDA та ін.
Як повідомляє «Бизнес Грузия», автомобільний бренд постачатиме електромобілі не тільки на грузинський ринок, але і для кавказького регіону, Центральної Азії і Європи.
Під грузинським брендом запланований випуск машин серії EADO, а в недалекому майбутньому також моделей BENNI-EV360 і CS55EV. Перший електрокар планують випустити до кінця цього року.
«Співпраця цих двох великих компаній на ринку Грузії принесе нам нові робочі місця, і позиціонування в світі першими електромобілями, виробленими в Грузії. До 2025 року компанія Changan планує повністю перейти на виробництво електромашин, попит на які все більше зростає на світовому ринку. Першою причиною цієї тенденції є екологічна ситуація і енергоефективність, яка відрізняє ці машини в усьому світі», – заявили в компанії.
За матеріалами:
EcoTown
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас