Все буде CASHLESS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все буде CASHLESS

Особисті фінанси
1
180 тисяч нових клієнтів залучив у 2018 році UKRSIBBANK BNP Paribas Group завдяки майже тисячі різноманітних акцій, що заохочували власників карток активно безготівково розраховуватися та отримувати додаткові переваги від cashless розрахунків.
Загалом з майже 1 млн учасників, 220 тисяч клієнтів були нагороджені різними подарунками від поповнення мобільних рахунків до поїздок на кінофестивалі Берлінале та Канський фестиваль. У цілому, в 2018 році банк надіслав 5,4 млн різних повідомлень з умовами акцій та спеціальних пропозицій, щоб заохотити своїх клієнтів до безготівкових розрахунків.
«Розвиток державної програми cashless economy — один зі стратегічних напрямків розвитку банківської системи України, — зауважив Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін. — У сучасному світі все більше людей надають перевагу безготівковим розрахункам».
Переваги карток: легкий, зручний та швидкий спосіб оплати. Безпечний — навіть якщо її втрати, то можна легко заблокувати і відновити. Крім того, розвитку cashless economy сприяють ріст користувачів інтернету та мобільних додатків.
Зокрема, для зручності безготівкових розрахунків UKRSIBBANK ще у 2017 році запропонував Google Pay та у лютому 2019 Apple Pay.
Нагадаємо, що у листопаді 2018 року UKRSIBBANK BNP Paribas Group встановив банківські термінали у всіх касах станцій Київського метрополітену, в результаті чого протягом 2 місяців пасажири київської підземки здійснили 40 тисяч транзакцій — різних оплат на загальну суму 10 млн грн через термінали UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group приділяє значну увагу розвитку cashless economy починаючи з розвитку еквайрінгу, залучення ритейлерів, а також навчанням і мотивацією клієнтів, які здійснюють свої щоденні покупки.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас