Fiat представив електрокар-конструктор (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fiat представив електрокар-конструктор (фото)

Технології&Авто
508
На автосалоні в Женеві компанія Fiat представила електричний концепт Centoventi, який створили на честь 120-річчя марки.
Автомобіль стане базою для міських компактів Panda нового покоління.
Ключовою особливістю італійського концепту є можливість замінити батарею або збільшити їх кількість. Так, електрокари отримають запас ходу від 100 до 500 кілометрів, в залежності від кількості батарей на борту.
Ще одна особливість автомобіля: в майбутньому покупці зможуть “зібрати” з кількох кольорів і комплектуючих модель саме під себе. Будуть доступними на вибір 4 дахи, 4 бампери, 4 види дисків і 4 кольори.
Концепція має знімний дах, який можна легко замінити на дах з люком, м’яким верхом, каркасом з багажником і багатьом іншим. Причому це буде можливо навіть після купівлі.
Нові деталі будуть виготовлятися переважно на 3D-принтері. Під це буде і заточене саме авто, що дозволить легко його переобладнати. Нові запчастини продаватимуть через дилерів або механіків.
Приладова панель призначена для використання смартфона в якості екрана цифрового дисплея, а Fiat також пропонує в якості опції 20-дюймовий цифровий прилад і інформаційно-розважальну систему.
Fiat представив електрокар-конструктор (фото)
Fiat представив електрокар-конструктор (фото)
Fiat представив електрокар-конструктор (фото)
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас