Tesla повністю перейшла на онлайн-продажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla повністю перейшла на онлайн-продажі

Фондовий ринок
1373
Компанія Tesla перейшла повністю на продажі в режимі онлайн з метою раніше обіцяного: довести роздрібну вартість базового електрокара Model 3 до $35 тис.
Про це йдеться в повідомленні Tesla.
Компанія уточнила, що відтепер два варіанти Model 3 продаються за $35 і $37 тис. Другий варіант передбачає збільшення на 9% дальності їзди без підзарядки і потужності двигуна, а також новий салон. Ці достоїнства обійдуться споживачеві тільки на 6% дорожче, стверджує виробник.
“Щоб домогтися таких розцінок при збереженні рентабельності, Tesla переводить продажі своєї продукції в світі виключно в режим онлайн”, – підкреслила компанія, обіцяючи, що процедура купівлі її електрокарів за допомогою стільникового телефону на території Північної Америки займе тепер близько однієї хвилини.
Для повернення автомобіля в разі невдоволення покупця знадобиться не більше семи днів.
Model 3 являє собою бюджетну версію більш дорогих Model X і Model S. У своїй базовій комплектації машина здатна проїхати без підзарядки 220 миль (близько 350 км). Її максимальна швидкість становить 210 км/год, час розгону до 100 км/год займає менше шести секунд.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас