Виплата СГ "ТАС" за пошкоджену вантажівку перевищила 379 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ "ТАС" за пошкоджену вантажівку перевищила 379 тис. грн

Особисті фінанси
34
Аварія із застрахованим СГ «ТАС» вантажним автомобілем Scania R сталася на трасі в Житомирській області. На слизькій після дощу й мокрого снігу дорозі у вантажівку на чималій швидкості врізався автомобіль АЗЛК «Москвич», водій якого не врахував дорожню обстановку та не впорався з керуванням. Від потужного удару «Москвич» відкинуло, і він врізався ще й в іншу машину, що проїжджала в цю мить повз місця ДТП. В результаті аварії було суттєво пошкоджено передню частини водійської кабіни Scania та причеп ваговоза.
За висновком експертів, збиток власника вантажного автомобіля, заподіяний йому внаслідок ДТП, склав 379343 грн. Саме цю суму в рамках зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» своєму страхувальникові.
Нагадаємо, за даними офіційної звітності, загальний обсяг відшкодувань, які СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування минулого року, сягнув 545,45 млн грн, з яких 456,45 млн грн було відшкодовано за договорами автострахування. Зокрема перше місце в портфелі виплат страховика за результатами 2018 року посіла обов’язкова «автоцивілка»: за полісами ОСЦПВ потерпілим було виплачено загалом 201,11 млн грн. Водночас за договорами КАСКО було виплачено 127,86 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 127,48 млн грн.
Додамо, що за статистикою щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування 2,11 млн грн, з яких 1,79 млн грн – за договорами автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас