Чотири компанії контролюють більш ніж половину ринку смарт-годинників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чотири компанії контролюють більш ніж половину ринку смарт-годинників

Фондовий ринок
827
Компанія Juniper Research оприлюднила прогноз по світовому ринку “розумних” наручних годинників на найближчі роки: попит на ці пристрої буде стійко зростати.
Повідомляється, що в 2018 році більше половини глобальної галузі смарт-годинників контролювали чотири компанії — Apple, Fossil, Fitbit і Samsung. Їх сумарна частка склала приблизно 58%.
Однак до 2023 року, як очікується, позиції названих постачальників дещо ослабнуть: спільно вони будуть займати приблизно 47% світового ринку. Пов’язано це з посиленням впливу інших виробників, таких як Garmin, Huami і Huawei.
Зазначається, що протягом наступних чотирьох років найбільшим постачальником смарт-годинників залишатиметься Apple. При цьому Huawei може розраховувати на найвищі темпи зростання: показник CAGR (середньорічний темп зростання в складних відсотках) у цій компанії виявиться на рівні 20%.
Країни Далекосхідного регіону (Китай, Японія, Північна і Південна Корея) вже стали найбільшим регіоном збуту «розумних» наручних годинників, обійшовши Північну Америку. Продажі в штучному вираженні в 2018 році склали 24 млн одиниць проти 19,5 млн.
Аналітики Juniper Research прогнозують, що до 2023 року глобальні поставки смарт-годинників досягнуть 166 млн штук.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас