Чотири культові Volkswagen можуть незабаром повернутися на ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чотири культові Volkswagen можуть незабаром повернутися на ринок

Технології&Авто
1965
Все більше автовиробників дозволяють собі звертатися до культових моделей, а Volkswagen готується відродити аж три такі. Все нове — це добре забуте старе, а електромобілі — найкращий засіб для повернення старих традицій в новому образі.
У VAG збираються піднімати «зелений» сегмент на абсолютно новий рівень. До 2022 року варто очікувати значного зростання кількості електромобілів. І подібна динаміка цілком зрозуміла, адже тепер у компанії є нова модульна платформа MEB. Вона дозволяє будувати електромобілі різних габаритів і здешевлює виробництво, адже використання цільностальної платформи вигідніше за легку алюмінієву альтернативу.
Плюс спільне використання компонентів дозволяє знизити витрати. В електромобілях бренду будуть застосовувати і практичні модульні акумуляторні батареї з різною потужністю, а запас ходу планують поступово збільшувати від 320 км до 430 км і 540 км.
Як зазначив Андреас Келер з команди управління електронними проектами MEB: «Кожна з моделей ID, яка буде варіюватися від сегмента А до седана, позашляховика і семимісного автомобіля, буде мати внутрішній простір класу вище».
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас