Apple розробляє складаний iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розробляє складаний iPhone

Технології&Авто
655
Apple оновила патент малюнками складаного телефона.
Це розвиток патенту, спершу поданого в 2011 році і оновленого в 2016 році, на якому зображений iPhone з гнучким дисплеєм.
Apple розробляє складаний iPhone
Apple хоче підкреслити, що і в її лабораторіях працюють над подібними прототипами, не вважаючи, втім, технологію поки готовою до виходу на ринок.
Показано телефон-розкладачку, що згинається вдвічі. Це робить його компактнішим. Подібний підхід застосовується в китайському Royole FlexPai і в патенті Motorola Razr. У свою чергу озвучені і показані публіці ідеї Samsung і Xiaomi більше схожі на перетворення телефона на міні-планшет.
Особливу увагу в патенті Apple приділено різним способам реалізації шарнірів і корпусу навколо гнучкого OLED-дисплея в місцях вигинів. Є також один малюнок дизайну з двома вигинами екрана. Наведено гнучкі екрани, що складаються всередину і назовні. Подібні ідеї, до речі, можуть бути використані не тільки в секторі смартфонів, але і в продуктах класу MacBook або iPad.
Оновлення старого патенту Apple не є гарантією, що компанія серйозно працює над чимось подібним і, тим більше, збирається випустити складаний iPhone в 2019 році.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас