Рахункова палата перевірить 11,5 млрд грн субвенцій на місцеві дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рахункова палата перевірить 11,5 млрд грн субвенцій на місцеві дороги

Казна та Політика
233
Рахункова палата у березні поточного року розпочне аудит ефективності витрат субвенцій з Державного Бюджету України на ремонт та будівництво місцевих доріг.
Про це розповів заступник Голови Рахункової палати Андрій Майснер, який відповідає за організацію і проведення цього контрольного заходу.
“У березні Рахункова палата розпочинає аудит ефективності витрачання субвенцій з Державного Бюджету місцевим бюджетам на ремонт, будівництво місцевих доріг – доріг місцевого значення. Тільки в 2018 році на це було виділено 11,5 млрд грн”, – зазначив співрозмовник.
Тож, за словами Майснера, Рахункова палата невдовзі розпочне і через декілька місяців презентує громадськості результати аудиту таких робіт на дорогах місцевого значення.
“Туди обов’язково увійде місто Київ, Київська, Миколаївська, Черкаська, Хмельницька, Тернопільська, Кіровоградська, Луганська, Полтавська та Дніпропетровська області”, – зазначив він.
Майснер пояснив також, що всі 25 областей охопити не вдасться, виходячи з наявних ресурсів, а також для того, щоб не розтягувати аудит в часі і дати дорожню карту для держави стосовно того, що далі робити, як виправляти ті проблеми, які будуть виявлені, і мінімізувати або знівелювати ті ризики, які будуть виявлені аудитором за результатами аудиту.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас