Таскомбанк вручив 10 000 гривень команді переможців студентського ідеатону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк вручив 10 000 гривень команді переможців студентського ідеатону

Особисті фінанси
13
У Львові завершився перший у цьому році студентський ідеатон. Перше місце у фіналі посіла команда, яка розробила платформу, що дозволяє легко орендувати приміщення для свого заходу зі списку шкіл, БДЮТ та інших комунальних установ.
Нагадаємо, що студентський ідеатон був організований управлінням ІТ Львівської міської ради за підтримки ТАСКОМБАНКУ, Edunav, Softserve, Delonghi. Цей захід має на меті підтримку студентів та молодих спеціалістів у розробці та опрацюванні вдалих ідей, які вирішують конкретні проблеми міста.
Цього разу в конкурсі взяли участь 11 команд, які працювали за чотирма основними напрямками: E-governance & Open Data, Finance & Investment, E-education, E-infrastructure. Студенти розробляли проекти, що стосуються шкіл, розумних світлофорів, трафіку на дорогах, інвестицій, пошуку стажувань та навіть додатку, який допомагатиме грати на музичних інструментах.
Переможців обирало журі, членами якого були Валерій Даниленко (заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ), Олег Денис (віце-президент компанії SoftServe), Дмитро Іванов (SVP of Technology, SoftServe), Іван Бабічук (голова Наглядової Ради Львівського ІТ Кластеру, EduNav), Іван Петренко (виконавчий директор Центру підприємництва УКУ) та Олег Засадний (Lviv Tech City).
Команди-переможці отримали грошові призи: за 1 місце — 10 000 грн. від ТАСКОМБАНКА, а за 2 місце — 5 000 грн від Edunav. А ще дві команди отримали безкоштовні місця в акселераційній програмі від Центру підприємництва УКУ.
«Нам цікаво підтримувати розвиток талановитої молоді, що шукає практичне застосування своїм знанням у сфері технологій. Адже у своїй роботі, створюючи сервіси онлайн-оплат та розвиваючи безконтактні платежі, ми прагнемо за допомогою IT-технологій зробити складні фінансові операції простими й доступними для кожного українця. Це означає, що в нас одна кінцева мета — зробити наше життя комфортнішим. Ми домовилися із Львівською міською радою про постійну менторську та фінансову підтримку», — підкреслив Валерій Даниленко, заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас