Nokia представила операторські рішення для Інтернету речей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia представила операторські рішення для Інтернету речей

Фондовий ринок
254
Компанія Nokia представила пакети готових рішень для Інтернету речей, які допоможуть телекомунікаційним операторам швидше виводити продукти на ринок, а також спростити впровадження і експлуатацію корпоративних сервісів для IoT.
Нові рішення, запропоновані як послуги (as-a-Service), побудовані на основі інфраструктури Nokia WING (Nokia Worldwide IoT Network Grid), що підтримує необхідні для Інтернету речей глобальні з’єднання і сервіси.
Серед представлених технологій – датчики IoT, користувацькі програми та бізнес-моделі для різних секторів економіки. Керовані послуги Nokia WING поставляються з оплатою тільки за реально використані ресурси, завдяки чому оператори можуть масштабувати їх обсяг.
Рішення Asset Management as-a-Service забезпечує централізоване підключення тих чи інших об’єктів до мереж, допомагаючи відстежувати їх поточний стан і продуктивність, а технологія Logistics as-a-Service дозволяє відстежувати стан і глобальні переміщення товарів по всьому ланцюжку поставок, у результаті чого компанії можуть миттєво розпізнавати інциденти і прогнозувати майбутні події.
Готові рішення для платформи WING позбавляють операторів від труднощів, пов’язаних із самостійною розробкою сервісів IoT, що вимагає досвідчених фахівців, вміння інтегрувати розрізнену інфраструктуру IoT і бажання працювати з великою кількістю постачальників.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас