Huawei запатентувала смарт-окуляри з розумним годинником (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запатентувала смарт-окуляри з розумним годинником (схема)

Фондовий ринок
320
Виконавчий директор Huawei Devices Річард Ю (Richard Yu) в ході недавнього інтерв’ю CNBC заявив, що компанія працює над окулярами доповненої реальності, які можуть обмінюватися інформацією зі смартфоном.
В свіжому патенті, зареєстрованому компанією Huawei, йдеться про те, що компанія також працює над окулярами доповненої реальності, у які буде вбудовано розумний годинник, а останні в свою чергу будуть мати зв’язок зі смартфоном.
Huawei запатентувала смарт-окуляри з розумним годинником (схема)
Пристрій, інформація про який з’явилася на сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization), проходить під робочою назвою Eyeglass Frame. Самі по собі окуляри не мають камери, екрану або мікрофона.
Для того щоб вони стали розумними, необхідно задіяти розумний годинник. Контент, який відображається на екрані годинника, передається в очі користувачів за допомогою дзеркала. Пристрій підтримує відтворення музики, пошук інформації в мережі та інші функції. Річард Ю підтвердив, що гарнітура доповненої реальності буде випущена в кінці цього або на початку наступного року. Huawei запатентувала смарт-окуляри з розумним годинником.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас