Маск особисто контролюватиме поставки Tesla Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск особисто контролюватиме поставки Tesla Model 3

Технології&Авто
1991
Tesla почала поставки в Європу електромобілів Tesla Model 3. Минулого тижня в порт Зебрюгге в Бельгії надійшла перша партія Model 3, призначена для реалізації на континенті. І зараз в Атлантичному океані кілька кораблів з електрокарами Tesla прямують у європейські порти.
Повідомляється, що у деяких покупців виникла затримка з поставкою електромобіля, бо Tesla, схоже, зіткнулася з деякими проблемами при вивантаженні першої партії автомобілів у Зебрюгге.
Автовиробник хоче, щоб порт зміг організувати вивантаження 3000 автомобілів Model 3 на тиждень, що виявилося непростим завданням.
Джерела повідомили, що Tesla докладає всіх зусиль для прискорення вивантаження, і автомобілі відправляються в торговельні центри вже в більшому обсязі.
У суботу генеральний директор компанії Ілон Маск побував у порту, щоб особисто ознайомитися з ситуацією.
Він повідомив, що також збирається вирушити в європейську штаб-квартиру Tesla в Амстердамі і на завод у Тілбурзі, який компанія використовує для фінального складання і тестування Model 3 перед відправкою власнику.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Вибрати картку 🚗

За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас