ДФС підключила 190 компаній до системи e-Receipt — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС підключила 190 компаній до системи e-Receipt

Казна та Політика
584
ДФС повідомила про підключення 190 суб’єктів господарювання до тестування системи реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій e-Receipt (електронний касовий чек), вказало відомство в прес-релізі.
“Участь у тестуванні системи e-Receipt беруть 190 суб’єктів господарювання, які зареєстрували близько 300 кас, що передали 5,5 тис. тестових розрахункових і звітних документів. “Нова пошта” – серед основних майданчиків для тестування”, – вказується в прес-релізі.
Запущена в вересні 2018 року в тестовому режимі система e-Receipt передбачає онлайн-реєстрацію будь-яких пристроїв – персональних комп’ютерів, планшетів, смартфонів – без подачі в контролюючі органи документів у паперовому вигляді, а також безкоштовне їх використання.
“Нова пошта” вже створила інфраструктуру рішення, інтегрувалася з API системи e-Receipt, тестує в односторонньому порядку”, – вказало відомство.
Водночас до кінця лютого 2019 року ДФС має намір запустити низку електронних сервісів, серед яких – подання заяви на реєстрацію РРО в електронному вигляді, автозаповнення і подання заяви на внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб і отримання інформації про нараховані доходи та утримані податки для заповнення декларації для фізосіб за 2018 рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас