"Укрзалізниця" планує передати два вокзали в концесію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" планує передати два вокзали в концесію

Фондовий ринок
3321
“Укрзалізниця” готує до концесії два вокзали. Поки Центральний залізничний вокзал Києва не входить до пілотного проекту.
Про це повідомив директор департаменту стратегічного розвитку та інвестиційної політики “Укрзалізниці” Антон Саболевський.
“У другій половині лютого буде нарада у Степана Кубіва (перший віце-прем’єр-міністр України – ред.). IFC (International Finance Corporation) і Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) підключається до цього питання … Ми вибрали два вокзали як пілотні проекти. Це не київський вокзал… які за великим рахунком вже узгоджені. вже є свої “стейкхолдери”, Концесія – це такий інструмент, який не завжди підходить залізничним вокзалів, але ми хочемо спробувати”, – заявив Саболевський.
Відповідаючи на запитання, коли будуть оголошені конкурси на концесію вокзалів, Саболевський повідомив, що потрібно дочекатися прийняття нового закону “Про концесію”.
“Якщо ми зараз запустимо всі процеси… процес займе близько року. Ми цим займаємося”, – уточнив директор департаменту стратегічного розвитку та інвестиційної політики УЗ.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас