Apple готує MacBook зі скляною клавіатурою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готує MacBook зі скляною клавіатурою

Технології&Авто
717
Схоже, Apple всерйоз займається сенсорними технологіями в своїх ноутбуках. Спершу був успішний досвід з сенсорним тачбаром, а нещодавно виявлений патент підтверджує чутки про те, що компанія працює над новим MacBook з двома екранами, пише Сегодня.
Згідно з інформацією, вказаною в проектній документації для Відомства з патентів і товарних знаків США, замість клавіатури виробник буде використовувати скляну панель з сенсорними клавішами. Сама панель буде гнучкою з вбудованою тактильною віддачею, щоб зберегти відчуття набору тексту на звичайній клавіатурі.
Замість того, щоб використовувати додатковий дисплей, Apple запропонує новий спосіб взаємодії, створюючи динамічні кнопки, які будуть проявлятися на сенсорній клавіатурі в залежності від програми або веб-сайту. Наприклад, якщо буде відкритий YouTube, то клавіатура підсвітить корисні комбінації клавіш для роботи з плеєром, а в Photoshop, на клавішах можна буде побачити іконки панелі інструментів.
Враховуючи, що після попередніх поданих патентів подібні прототипи з’являлися у продажу відносно швидко, то ймовірно, сенсорний MacBook нового покоління може з’явитися в продажу через пару років.
Apple готує MacBook зі скляною клавіатурою
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас