Чат в Alfa-Mobile Ukraine нагадає про розмову і збереже історію спілкування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чат в Alfa-Mobile Ukraine нагадає про розмову і збереже історію спілкування

Особисті фінанси
25
Альфа-Банк Україна оновив мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine. У новому релізі суттєво покращено функцію зворотного зв’язку з банком. Тепер користувачам доступна вся історія розмов з оператором, а зателефонувати до Контакт-центру банку можна просто з додатка.
З метою персоніфікації розмови в оновленому інтерфейсі чату буде відображатися фото та ім’яоператора. Щоб розпочати розмову, як і раніше, необхідно відправити нове повідомлення, після чого до діалогу приєднається оператор. Завдяки проведеній роботі, у додатку запущена функція збереження попередньої розмови. Користувач може бачити всю історію спілкування з банком, яка у хронологічному порядку з зазначенням дати буде завантажуватись у новій розмові.
Також користувачеві стають доступні додаткові канали зв’язку. Отримати необхідну інформацію можна не тільки в чаті з оператором. Досить скористатися панеллю додаткових контактів, яка відобразиться при натисканні пункту меню «Інше». Вибирайте найбільш актуальний варіант: написати в Skype (alfabank_ua), зателефонувати до Контакт-центру з мобільного номера або ж відправити е-mail. Всього один клік, щоб перейти у зручний канал зв’язку.
Для більшого комфорту використання чату розробники Alfa-Mobile Ukraine також передбачили сповіщення на випадок, якщо користувач відволікся від розмови і перейшов у інший додаток або екран смартфона. Коли оператор надішле відповідь, на дисплеї телефону з’явиться push-сповіщення про нове повідомлення у чаті.
Оновити Alfa-Mobile Ukraine в App Store і Google Play
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас