Нарешті в Україні з’явиться інша! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нарешті в Україні з’явиться інша!

Фінтех і Картки
6912
Навесні 2019 року успішний фінтех стартап Uplata надасть змогу кожному українцю вимагати свою іншу – платіжну картку нового для ринку формату CARD-2-GO. Це платіжна карта, яку можна просто придбати в магазині та одразу отримати доступ до безготівкових розрахунків без відвідування банку, без надання паспорту и ІНН.
Нарешті в Україні з’явиться інша!
Картку Visa інша, а саме таку назву отримала передплачена картка МПС Visa, можна активувати за допомогою смартфону або звичайного мобільного телефону через СМС. Для смартфонів буде доступний зручний мобільний додаток, що дозволить керувати рахунком картки Visa інша, а також сплачувати будь-які рахунки, комунальні послуги, переказувати гроші та керувати своїми картками у інших банках у одному інтерфейсі. Visa інша дозволить здійснювати безконтактні розрахунки, а також використовувати ApplePay та GooglePay.
“Безготівкові розрахунки – це необхідність нашого часу. Сучасний користувач очікує все більш простих та доступних фінансових рішень, що гарантують швидкість та безпеку розрахунків, – коментує появу нової картки Валерій Скрипнік, один з співзасновників Uplata, – Наша пропозиція дозволить кожному українцю та нерезиденту, що знаходиться в Україні, отримати сучасний інструмент безготівкових розрахунків, що гарантує швидкість отримання та абсолютну конфіденційність – оскільки не потребує паспорту та коду ІНН.”
Крім наведених переваг, розробники картки Visa інша обіцяють значне заощадження за рахунок оптимізації тарифів на обслуговування картки, а також менших комісій за платежі і участь у бонусних програмах партнерів.
Нарешті в Україні з’явиться інша!
“Картка Visa інша може стати першим фінансовим інструментом для дитини. За допомогою картки батьки можуть забезпечити дитину підтримкою, навчити грамотно користуватися безготівковими розрахунками та контролювати свої фінанси. Замовивши карту на сайті uplata.ua, клієнт отримує доставку за вказаною адресою. Перша 1000 зареєстрованих користувачів отримає бонус – 100 календарних днів оплат послуг з сервісом Uplata без комісії.”, – додає Валерій Скрипнік.
За прогнозами Європейської Бізнес Асоціації частка безготівкових платежів в Україні у 2019 році складе 17-20% від загальної суми, а це означає, що необхідність у доступних платіжних інструментах продовжує зростати та картка Visa інша допоможе швидко забезпечити цю потребу.
Попереднє замовлення на отримання картки можна залишити вже зараз на сайті insha.cards
Нарешті в Україні з’явиться інша!
Довідка:
Uplata – український фінтех стартап, який працює з 2015 року, надає широкий спектр послуг по здійсненню онлайн платежів за більш ніж 1500 видів послуг та сервісів. Uplata є членом Української асоціації фінтех та інноваційних компаній і Української асоціації платіжних систем. Сервіс Uplata сертифікований за міжнародним стандартом PCI DSS, відповідність до якого підтверджує збереження та недоторканість персональних даних користувачів карток. У 2018 році компанія Uplata потрапила на мапу фінтех стартапів України, створену за підтримки USAID. У тому ж році проект отримав срібну нагороду від спеціалізованого видання PaySpaceMagazine у номінації “Кращій фінтех стартап-2018”.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас