Vivo представила повністю скляний телефон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo представила повністю скляний телефон

Технології&Авто
4024
Компанія Vivo анонсувала свій новітній концептуальний пристрій APEX 2019 зі скляним корпусом і майже без отворів.
Є ймовірність, що подібні дизайнерські рішення стануть новим трендом.
Під екраном APEX 2019 все ще є крихітний проріз для мікрофона, але крім нього отворів немає: немає ні USB-порту, ні решітки динаміка, ні лотка SIM-картки. Смартфон, як запевняють в компанії, виготовлений зі “скла з криволінійною поверхнею”. Скло зроблене товщим по краях, що служить альтернативою звичайній металевій рамі.
Для створення такого цілісного скла з нерівномірною товщиною потрібен виснажливий процес, що включає як тепловий вигин, так і механічну обробку з ЧПУ, яка, ймовірно, не буде дешевою. Також цікаво, як таке скло переживе падіння.
Частина цього скла також служить набором з трьох чутливих до тиску ємнісних кнопок уздовж правого боку. Вони, ймовірно, будуть використовуватися для включення апарата і зміни гучності.
Ще одна унікальна особливість – це повноекранний сканер відбитків пальців. Це не тільки зробить розблокування зручнішим, але також дозволить розблокувати і перемикати додаток одним натисненням.
Новий APEX від Vivo буде покладатися на свій екран в якості гучномовця. Що стосується підключення через USB, то воно буде замінено магнітним роз’ємом Pogo з магнітним контактом, який буде направлений до нижньої сторони на задній панелі.
Незважаючи на те, що APEX 2019 є просто концептуальним телефоном, Vivo все ж надала деякі докладні характеристики, включаючи набір мікросхем Qualcomm Snapdragon 855 з модемом 5G, колосальні 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ пам’яті, а також 12-мегапіксельну 13-мегапіксельну камеру на задній панелі. Як не дивно, тут немає фронтальної камери, що вражає, адже основною перевагою оригінального APEX була його спливаюча селф-камера.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас