Стало відомо, скільки офіційно отримують гравці «Динамо» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки офіційно отримують гравці «Динамо»

Особисті фінанси
2800
Серед керівників футбольного клубу Динамо найбільше отримує Ігор Суркіс – 40 тисяч гривень на місяць, а головний тренер Олександр Хацкевич має оклад в 18 тисяч гривень.
У новий 2019 рік футбольний клуб «Динамо» (Київ) увійшов з низькими зарплатами. Причому торкнулося це не тільки футболістів і тренерського штабу, а й керівництва.
Так, серед топ-менеджменту клубу найвища зарплата зафіксована у президента Ігоря Суркіса. Офіційно він отримує 40 тис. грн щомісяця. Водночас зарплата спортивного директора «Динамо» Олексія Михайличенка становить 10 тис. грн, а гендиректора Реваза Чохонелідзе – менше 9 тисяч на місяць.
Серед тренерів найвищою зарплатою може похвалитися тренер воротарів Михайло Михайлов – 22 тис. грн на місяць. А ось головний тренер столичного клубу, Олександр Хацкевич, отримує згідно з офіційною платіжною відомістю 18 тисяч гривень.
Що стосується гравців, то їхні зарплати, за інформацією видання, становлять від 13 до 19 тис. грн на місяць.
Однак минулого тижня «Динамо» підписало контракт з 26-річним нападаючим Франсіско Солем. За даними іноземних ЗМІ, його зарплата в столичному клубі складе 1 млн євро на рік.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас