В Укравтопромі оприлюднили рейтинг регіонів із найбільшим попитом на нові авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укравтопромі оприлюднили рейтинг регіонів із найбільшим попитом на нові авто

Технології&Авто
1106
У минулому році український автопарк поповнили 81,8 тис. нових легкових автомобілів.
Про це повідомляє асоціація Укравтопром.
В Асоціації визначили, в яких регіонах країни найбільший платоспроможний попит на нові авто в 2018 році:
  • Майже третина нових легкових автомобілів отримали столичну прописку. Найпопулярнішим автомобілем у киян стала Skoda Octavia. Київські номери отримали 979 нових авто цієї моделі.
  • Другим за обсягом регіональним ринком стала Харківська область, в якій було зареєстровано 7,3% реалізованих в Україні нових авто. За підсумками року, автомобіль Mazda CX5 став фаворитом на ринку нових легкових автомобілів Харківщини, поповнивши автопарк області 285 екземплярами.
  • Дніпропетровська область охопила 7,2% ринку нових машин і це третій результат. Бестселером ринку Дніпропетровської області став автомобіль KIA Sportage, вибір на користь якого зробили 226 жителів області.
  • На четвертому місці Київська область з часткою 6,9%. Найпопулярнішим автомобілем був KIA Sportage, перевагу якому віддали 243 чол.
  • Замикає п’ятірку Одеська область. Частка області на національному ринку нових легкових автомобілів склала 6,3 відсотка. Кращими продажами відзначився автомобіль – Hyundai Tucson, в активі якого 217 нових реєстраційних знаків з кодом одеського регіону.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну карту для водіїв прямо на finance.ua.

Обрати картку для водія

За матеріалами:
Укравтопром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас