Понад 450 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджений автомобіль Audi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 450 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджений автомобіль Audi

Особисті фінанси
90
Чергову велику виплату минулого тижня здійснила Страхова група «ТАС» – понад 450 тис. грн було перераховано власникові автомобіля Audi Q5, який було пошкоджено в результаті дорожньо-транспортної пригоди.
Аварія із застрахованим за договором «Правильне КАСКО» позашляховиком сталася на Київщині. На засніженій дорозі водій не помітив яму, в’їхав в неї, а далі втратив контроль над машиною, не впорався з керуванням, результатом чого стало те, що авто понесло на трасі й воно, врешті-решт, перевернулося в кювет.
За висновками проведеної експертизи, загальний збиток автовласника внаслідок інциденту склав 450771 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором КАСКО й перерахувала оперативно Страхова група «ТАС» страхувальникові, таким чином прискоривши процес ремонту пошкодженої автівки.
Нагадаємо, за статистикою, в 2018 році щоденний обсяг виплат СГ «ТАС» за укладеними договорами страхування сягав 2,11 млн грн, з яких 1,79 млн грн складали відшкодування за договорами автострахування: КАСКО, «Зеленою карткою», добровільною «автоцивілкою» та ОСЦПВ.
Додамо, що наразі Страхова група «ТАС» є одним з визнаних лідерів ринку автострахування України, посягаючи провідні позиції в даному сегменті як за сумою залучених страхових платежів, так і за обсягом виплат.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас