Baidu анонсувала платформу для масового виробництва безпілотних авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Baidu анонсувала платформу для масового виробництва безпілотних авто

Технології&Авто
232
Китайська Baidu запустила нову версію відкритої платформи Apollo з розробки технологій автономного водіння – Apollo Enterprise.
Вона орієнтована на великомасштабне виробництво безпілотних автомобілів.
За словами компанії, платформа Apollo вже присутня більш ніж в 130 країнах світу. Один з партнерів, WM Motors, планує випустити автомобілі 3 рівня автоматизації на її основі до 2021 року.
Основні продукти Apollo Enterprise — рішення для автономного водіння по автомагістралях, автономного паркування, повністю автоматизованих мікроавтобусів, «розумна платформа для картографічних сервісів, а також DuerOS (голосовий асистент Baidu) для авто.
Також Baidu випустила новітню версію Apollo — 3.5, яка справляється зі «складними міськими і приміськими умовами руху». У платформи вже є кілька клієнтів.
Згідно з Baidu, стартап Udelv збирається випустити до 100 самокерованих авто на базі Apollo 3.5 в області Сан-Франциско та інших регіонах США.
У Китаї компанія розраховує запустити 100 роботизованих таксі, які охоплять понад 200 км міських доріг в столиці однієї з провінцій. Ці таксі будуть використовувати технологію Baidu під назвою V2X (vehicle-to-everything), яка дозволить їм взаємодіяти з дорожньою інфраструктурою.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас