Xiaomi представила смартфон з камерою на 48 мегапікселів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила смартфон з камерою на 48 мегапікселів

Особисті фінанси
990
Xiaomi презентувала перший смартфон компанії під окремим брендом Redmi.
Про це повідомляє TJournal.
Пристрій вартістю від 150 доларів отримав основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп і селф-камеру з роздільною здатністю 13 Мп.
Redmi Note 7 працює на процесорі Snapdragon 660, оснащений 6,3-дюймовим FullHD-екраном 19.5: 9 і акумулятором ємністю 4000 мА/год. Смартфон заряджається по USB-C, також в ньому є 3,5-міліметровий аудіороз’єм, але немає NFC-модуля.
На задній стороні Redmi Note 7 розміщена подвійна камера. Основна знімає в роздільній здатності 48 Мп і оснащена лінзою з діафрагмою f/1.8, а друга на 5 Мп використовується для отримання інформації про глибину сцени.
При хорошому освітленні смартфон знімає в повноцінній роздільній здатності, а в поганих умовах об’єднує сусідні пікселі, щоб знизити шуми. Зазначається, що в Redmi Note 7 вбудований штучний інтелект, який повинен допомогти в зйомці.
4 січня Xiaomi оголосила, що бренд Redmi тепер працює незалежно від головної компанії.
Хочете купити новий телефон, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас