В Україні з'являться нові турецькі автобуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'являться нові турецькі автобуси

Технології&Авто
1863
Вперше в Україні з’являться низькопідлогові міські автобуси Guleryur Cobra GD 272 LF. Автобуси мають довжину 12 метрів і виробляються в Туреччині. Всього буде закуплено 12 таких автобусів.
Замовником в Україні є КП «Електроавтотранс» (Івано-Франківськ), а закупівля проходила в системі Prozorro. Крім Guleryur Cobra в аукціоні брали участь автобуси Isuzu Citiport. Але останні виявилися трохи дорожчими.
У тендері системи Prozorro брали участь кілька компаній, переможцем визнали ТОВ «Сучасні вантажівки», що входить до структури автомобільного холдингу «Автек». Сума закупівлі складе 65,995 млн грн.
Підприємство, яке входить до складу Автомобільного холдингу АВТЕК, запропонувало ці турецькі автобуси за 65,995 млн грн при очікуваній сумі закупівлі 70,8 млн грн.
Згідно з техумовами, повністю з низькою підлогою автобуси довжиною не менше 11,9 м повинні бути випущені не раніше 2018 року, відповідати екологічному стандарту Євро-5, пасажиромісткістю 94 осіб при 26 сидячих (в тому числі пріоритетних категорій). Термін поставки – до 1 березня 2019 року.
Тим часом українські виробники автобусів і їхні дилери заявки на тендер не подавали, хоча раніше українські виробники автобусів скаржилися на те, що при наявності декількох незавантажених підприємств держава за держкошти купує іноземну техніку.
За матеріалами:
Autoconsulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас