Які дороги побудують у Києві цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які дороги побудують у Києві цього року

Казна та Політика
1678
Генеральний директор КК “Київавтодор” Олександр Густєлєв розповів, що у 2019 році на численні об’єкти дорожньої інфраструктури чекає капітальний ремонт.
Дорожньо-будівельний сезон 2019 року буде насиченим: дорожники завершать масштабні роботи як на перехідних об’єктах 2018-2019 років, так і розпочнуть роботи на нових.
“Завершимо повний комплекс робіт на вулицях Алматинській, Заболотного, Сім’ї Кульженків, Туполєва, проспектах Палладіна та Правди. Довгоочікуваний капітальний ремонт розпочнеться на вулицях Борщагівській, Милославській, Богдана Хмельницького, Терещенківський, проспектах Степана Бандери та Космонавта Комарова, Столичному шосе. Крім того, роботи з реконструкції очікують на Пейзажну алею та вулицю Федорова” – зазначив генеральний директор «Київавтодору».
Іншим важливим об’єктом 2019 року стане початок будівництва автомобільної дороги між вул. Довбуша та Броварським проспектом. Будівництво нової дороги якісно покращить транспортне сполучення мікрорайону ДВРЗ, адже на сьогоднішній день єдиним сполученням для всіх його мешканців залишається вул. Алматинська.
Також у 2019 році активно продовжуватимуться роботи з ремонту штучних споруд, зокрема буде капітально відремонтовано шляхопровід на перетині вул. Богатирської та просп. Степана Бандери, шляхопровід на перетині вул. Богатирської та Оболонського проспекту, Борщагівській шляхопровід тощо.
Крім того, розпочнеться реконструкція транспортної розв’язки на перетині бульвару Вернадського – вул. Єфремова з просп. Палладіна, на примиканні вул. Старонаводницької і вул. Лаврської до бульвару Дружби Народів.
Позитивна новина чекає і на прихильників двоколісного транспорту – будівництво велодоріжки на Набережному шосе. Також влаштування велодоріжок передбачено на вулицях Борщагівській, Милославській, Чорнобильській, просп. Степана Бандери та Космонавта Комарова, Столичному шосе та інших.
За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас