Apple знизить виробництво нових моделей iPhone в I кварталі на 10% - Nikkei — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple знизить виробництво нових моделей iPhone в I кварталі на 10% - Nikkei

Фондовий ринок
253
Apple Inc. в першому кварталі 2019 року знизить виробництво трьох нових моделей смартфонів – iPhone XS, XS Max і XR – на 10%.
Про це пише Nikkei Asian Review.
Минулого тижня акції Apple подешевшали через перше за 16 років погіршення прогнозу виручки. Глава компанії Тім Кук 2 січня зазначив, що продажі iPhone, в тому числі в Китаї, були слабшими від очікувань, і аналітики побоювалися більш істотного скорочення виробництва смартфонів.
За словами джерел Nikkei, в грудні Apple вдруге за два місяці попросила постачальників знизити випуск компонентів і самих iPhone.
“Показники перегляду виробництва різняться в залежності від постачальника”, – заявило одне з джерел.
Інше джерело видання повідомило, що в цілому виробництво iPhone може зменшитися до 40-43 млн з раніше очікуваних 47-48 млн, тобто більш ніж на 20% в річному вираженні.
Apple не коментує повідомлення про прогнози обсягів виробництва.
Разом з тим, згідно з новими оцінками Apple, її виручка в першому фінансовому кварталі, що завершився 29 грудня, склала близько $84 млрд. Раніше в компанії прогнозували цей показник на рівні $89-93 млрд. Експерти, опитані FactSet, в середньому оцінювали виручку компанії за минулий квартал на рівні $91,3 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас