Кременчук закупив 40 нових тролейбусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кременчук закупив 40 нових тролейбусів

Фондовий ринок
968
Автоскладальний завод №1 (Луцьк) автокомпанії “Богдан Моторс” завершив реалізацію контракту на поставку в Кременчук 40 тролейбусів, відправивши туди останні три одиниці техніки.
Про це повідомляє прес-служба корпорації.
“Завод виконав умови договору в повному обсязі і забезпечив відправку техніки у встановлені терміни”, – йдеться в повідомленні.
В рамках договору поставлено 35 тролейбусів Богдан Т70117 (12-метрових) і п’ять тролейбусів Богдан Е90117 (18-метрових).
Тролейбуси придбані Кременчуком в рамках проекту “Міський громадський транспорт в Україні”, який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку, а також Європейського інвестиційного банку.
Угоду з комунальним підприємством “Кременчуцьке тролейбусне управління” про виділення 8 млн євро на придбання 50 тролейбусів, запчастин до них та ремонтно-діагностичного обладнання було підписано ЄБРР в 2016 році.
У 2019 р. місто має намір закупити ще 10 тролейбусів.
За інформацією корпорації, нові тролейбуси споживають на 40% менше електроенергії і мають до 1 км запасу автономного ходу. Машини забезпечені Wi-Fi і GPS-навігаторами, укомплектовані відкидними сидіннями, розраховані на перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями та слабозорих, мають майданчики для перевезення дитячих колясок, оснащені відеокамерами і відеореєстраторами.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас