Huawei очікує зростання виручки на 21% в 2018 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei очікує зростання виручки на 21% в 2018 р

Фондовий ринок
80
Huawei Technologies Co. прогнозує збільшення виручки в 2018 році на 21%, незважаючи на те, що компанія виявилася втягнутою в американо-китайські торгові суперечки.
Як заявив голова ради директорів компанії Го Пін, у підсумку вона досягне $108,5 млрд. При цьому Huawei поставить за рік 10 тис. базових станцій 5G і рекордні 200 млн смартфонів, повідомляє Dow Jones.
Huawei є найбільшим у світі виробником телекомунікаційного обладнання і другим за величиною постачальником смартфонів.
Компанія підписала 26 контрактів у сфері 5G з провідними глобальними постачальниками. “Ринки 5G, які воліють не працювати з Huawei, будуть подібними до гри NBA (Національна баскетбольна асоціація в США) без зоряних гравців: гра буде продовжуватися, але з меншою вправністю, талантом і досвідом”, – сказав керівник компанії.
США і кілька їхніх союзників, включаючи Великобританію та Австралію, призупинили використання технологій і обладнання компанії у зв’язку з побоюваннями, що Huawei (і через неї – влада КНР) отримає доступ до найважливішої державної інфраструктури. За словами керівництва Huawei, компанія ніколи не отримувала запитів від держорганів, метою яких була би шкода мережам її клієнтів в інших країнах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас