Microsoft розробляє веб-камери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft розробляє веб-камери

Фондовий ринок
512
Microsoft розробляє кілька моделей веб-камер для Windows 10, причому деякі будуть підтримувати 4K, а як мінімум одна з них обзаведеться сумісністю з Xbox One.
Всі вони створюються з прицілом на технологію розблокування обличчям Windows Hello, а камера для ігрової консолі зможе запропонувати вхід в аккаунт Xbox One через розпізнавання обличчя за аналогією з Kinect.
Перспективна веб-камера для Xbox One не обов’язково прийде на заміну Kinect, якого вже нема, оскільки навряд чи зможе забезпечити необхідну глибину сприйняття. Але вона напевно дозволить гравцям використовувати багато програм та функцій на кшталт Skype або розпізнавання облич, які непомітно втратили актуальність, коли Microsoft припинила виробництво свого попереднього пристрою з підтримкою управління за допомогою захоплення рухів.
Наразі йдеться лише про чутки, і зараз неясно, чи будуть камери доступні як самостійна периферія, чи будуть поставлятися в комплекті з іншим обладнанням Microsoft. Незрозуміло, чи існує помітний попит на сумісну з Xbox One веб-камеру, а також на функції консолі, що Microsoft може запропонувати в цій галузі.
Kinect був найбільш продаваним пристроєм побутової електроніки в історії після запуску в 2010 році, але ажіотаж спав, підтримка зменшилася і в кінцевому підсумку взагалі припинилася після нещасливого рішення Microsoft зробити Kinect обов’язковою частиною кожної проданої консолі Xbox One, що призвело до підвищення вартості ігрової системи і невдоволення гравців. Після жовтня 2017 року Microsoft більше не виробляла цю камеру.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас