Стало відомо, скільки коштуватиме пробне ЗНО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки коштуватиме пробне ЗНО

Особисті фінанси
645
Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі у пробному зовнішньому оцінюванні для бажаючих скористатися можливістю перевірити свої знання.
Про це повідомляє Osvita.ua.
“Цього року вартість складання одного пробного тесту коливатиметься від 132 до 139 грн в залежності від регіону проживання учасника. Найменшу вартість за складання пробного ЗНО у 2019 році запропонують Винницький і Харківський регіональні центри оцінювання якості освіти, що обслуговують мешканців Житомирської, Хмельницької Сумської, Полтавської, та відповідно, Вінницької та Харківської областей. Ці учасники матимуть можливість пройти одне пробне тестування за 132 грн”, – йдеться в повідомленні.
Вартість в інших регіональних центрах:
  • Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти цього року пропонує скласти один пробний тест за 134 грн.
  • Дніпропетровський центр пропонує пройти пробне тестування за 136 грн 50 коп.
  • Івано-Франківський, Київський, Львівський та Одеський центри оцінювання якості освіти визначили вартість одного пробного ЗНО на рівні 138 грн.
  • Мешканці Донецької і Луганської областей, яких обслуговує Донецький РЦОЯО, зможуть скласти один тест пробного ЗНО за 139 грн.
На сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти для реєстрація участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 31 січня 2019 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас