Група "Нова Пошта" підписала п'ятирічний контракт з IKEA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група "Нова Пошта" підписала п'ятирічний контракт з IKEA

Фондовий ринок
2403
Компанія “НП Логістик”, що входить до групи компаній “Нова Пошта”, уклала угоду про надання логістичних послуг шведському ритейлеру меблів і товарів для дому IKEA, який планує в 2019 році відкрити перший магазин в Україні.
Як повідомила прес-служба “Нової пошти” в середу, компанія, в тому числі, надаватиме послуги зберігання і комплектації замовлень для першого магазину міського формату (Сity store) в Києві.
“Ми раді, що нас вибрала така компанія як IKEA. Це дозволить об’єднати першокласні стандарти фулфілменту і доставки з меблевим ритейлом”, – цитується в повідомленні співвласник “Нової пошти” В’ячеслав Клімов.
“НП Логістик” спеціалізується на фулфілменті: зберіганні товарів на складах, комплектації і відправленні інтернет-замовлень одержувачу.
Як повідомлялося, у вересні 2018 року IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину в форматі city store в 2019 році в столичному ТРЦ Ocean Mall. Новий формат магазинів менший за розміром і розташований в центральній частині міста, щоб задовольнити вимоги сучасних споживачів, які хочуть здійснювати покупки ближче до дому, а також онлайн.
Стратегію роздрібного бізнесу IKEA в Україні, а також Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії, реалізує IKEA Південно-Східна Європа, яка є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.).

Довідка finance.ua:

  • IKEA Group найбільший в світі ритейлер товарів для дому з 367 фірмовими магазинами на 30 ринках.
  • “Нова Пошта” заснована в 2001 році. До групи компаній входять українські та зарубіжні компанії, в тому числі: “Нова Пошта”, “НП Логістик”, “ПОСТ ФІНАНС” і “Нова Пошта Інтернешнл”.
  • Її мережа нараховує понад 2,35 тис. відділень, автопарк перевищує 3,600 тис. автомобілів.
  • У 2017 році доставлено понад 145 млн відправлень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас