Доларовий індекс стабільний у середу, єна дешевшає після восьми сесій підйому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доларовий індекс стабільний у середу, єна дешевшає після восьми сесій підйому

Валюта
92
Доларовий індекс стабільний у середу на тлі низької активності торгів, єна послаблюється після підйому курсу в парі з американською валютою за підсумками восьми попередніх сесій.
Президент США Дональд Трамп у вівторок зробив спробу заспокоїти фінансові ринки, схвильовані чутками про нестійкість позиції міністра фінансів Стівена Мнучіна.
Раніше деякі ЗМІ повідомили з посиланням на свої джерела, що Д.Трамп незадоволений С.Мнучіном і вже замислювався про його звільнення з посади глави Мінфіну.
Однак під час зустрічі з журналістами в Білому домі у вівторок Д.Трамп заявив про довіру С.Мнучіну. Відповідаючи на запитання про те, чи довіряє він главі Мінфіну, президент відповів: “Так, я довіряю. Це дуже талановитий і розумний чоловік”.
Д.Трамп також висловив упевненість в тому, що Федрезерв “скоро зрозуміє”, що “піднімає ставку занадто швидко”. Останнім часом американський президент неодноразово критикував дії Федеральної резервної системи, а цього тижня назвав Федрезерв “єдиною проблемою економіки США”.
Індекс ICE, що оцінює динаміку долара відносно шести основних світових валют, додає в ході торгів 0,1%.
Курс євро до долара піднявся до $1,1408 в порівнянні з $1,1403 на закриття попередньої сесії. Вартість фунта стерлінгів збільшилася до $1,2712 в порівнянні з $1,2675 у вівторок.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас