Microsoft спільно з Limbitless Solutions створюють дитячі протези рук (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft спільно з Limbitless Solutions створюють дитячі протези рук (фото)

Технології&Авто
342
Компанія 343 Industries, що належить корпорації Microsoft, уклала партнерську угоду з Limbitless Solutions. Спільними зусиллями планується створити надруковані на 3D дитячі протези для рук, виконані в стилі Halo. Причому, такі протези є повнофункціональними, штучна рука здатна захоплювати предмети завдяки наявності ЕМГ сенсорів. І при цьому протези безоплатно передаються одержувачам.
Починаючи з наступного року Limbitless Solutions додасть в свою лінійку доступних варіантів оформлення протезів дві нові моделі, виконані в стилі Halo. До речі, серед інших варіантів дизайну також пропонується рука в стилі Iron Man. Нова версія протеза буде доступна в зеленому кольорі – як рукавичка Master Chief Mark VI. Також можна буде виготовити протез і в інших кольорах за бажанням дітей. Тож якщо вони в грі вподобали певний колір, то і в житті вони зможуть використовувати протез того ж кольору.
Microsoft спільно з Limbitless Solutions створюють дитячі протези рук (фото)
Зазначимо, з Limbitless Solutions співпрацює не тільки Microsoft. Наприклад, завдяки співпраці з Riot були створені п’ять версій протезів у стилі League of Legends. Це були версії дизайнів Odyssey Jinx, Star Guardian, Shurima, Illaoi і Maokai. Вони також будуть доступні для дітей в 2019 році.
Microsoft спільно з Limbitless Solutions створюють дитячі протези рук (фото)
У Limbitless Solutions кажуть, що ігри – це відмінний спосіб для дітей відчувати себе комфортно з новими протезами, і тому компанія випускає власні відеоігри, щоб допомогти дітям адаптуватися до їхніх штучних кінцівок.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас