HTC вирішила орієнтуватися на флагманські смартфони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC вирішила орієнтуватися на флагманські смартфони

Фондовий ринок
688
HTC планує перезавантажити свою стратегію продажів смартфонів у першій половині 2019 року, зосередившись на моделях середнього і високого класу.
На думку глави HTC Даррена Чена, це допоможе поліпшити “частку ринку і прибутковість”.
Відповідно до цієї політики, компанія продовжить розширювати свій модельний ряд U12 в 2019 році і розширить життєвий цикл серії. Чен зазначив, що представлений шість місяців тому апарат U12+, як і раніше, є одним з кращих серед рішень з подвійною камерою, підтримує запис відео 4K/60p і може запропонувати відмінний звук.
Також Чен повідомив, що перша партія його смартфона з підтримкою блокчейну, Exodus 1, випущеного на початку грудня, була розпродана, додавши, що компанія розробляє нову стратегію і бізнес-модель для подальшого просування смартфонів з блокчейном.
Глава компанії запевняє, що модель HTC U12 Life з 128 ГБ пам’яті має непоганий попит серед покупців. Також керівник сподівається, що успіх флагмана повторить і новинка Desire 12s з 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 435 і 13-мегапіксельною фронтальною камерою.
За словами Чена, продажі продуктів VR-гарнітур від HTC також набирають обертів, оскільки конкурентоспроможність лінійки поліпшується завдяки випуску оновленого Vive Pro і окремого Vive Focus. HTC також розглядає можливість застосування більш агресивного підходу до міжсекторної взаємодії та контенту для просування своїх VR-гарнітур.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас