Samsung придумала більше варіантів безрамкових смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung придумала більше варіантів безрамкових смартфонів

Технології&Авто
1733
Samsung зареєструвала в Офісі інтелектуальної власності Республіки Корея патент з описом нових методів зменшення рамок в смартфонах шляхом інтеграції фронтальної камери з екраном. Раніше в цьому місяці компанія вже представила Galaxy A8s з отвором в дисплеї, але в запасі у корейського виробника ще цілий ряд цікавих і незвичайних варіантів.
У листопаді на презентації смартфона Samsung показала чотири варіанти безрамкових екранів: Infinity-U, Infinity-V, Infinity-O і New Infinity. В останньому випадку в пристроях взагалі немає вирізів, а фронтальна камера і датчики вбудовані під екран.
В новому патенті південнокорейського гіганта описується ще шість способів інтеграції фронтальної камери з дисплеєм для досягнення максимальної безрамковості. Всі вони відрізняються висотою розміщення сенсора, через що змінюється розмір і форма «чубчика». У всіх випадках виріз набагато менший, ніж у вже представлених на ринку смартфонах.
Samsung придумала більше варіантів безрамкових смартфонів
Очікується, що майбутні флагмани компанії отримають екрани з отворами під фронтальну камеру, тоді як вирізи Samsung може використовувати в більш доступних моделях.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас