В «Укрзалізниці» розповіли, скільки пасажирів планують перевезти в 2019-му — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В «Укрзалізниці» розповіли, скільки пасажирів планують перевезти в 2019-му

Фондовий ринок
319
У 2019 році АТ «Укрзалізниця» має намір перевезти 201 млн пасажирів.
Ці дані, посилаючись на затверджений наглядовою радою фінансовий план компанії на наступний рік, озвучили на підприємстві.
Також прискорення оборотності вагонів і збільшення пропускної спроможності окремих ділянок шляху, згідно з документом, дозволить збільшити перевезення вантажів до 331 млн тонн.
«Укрзалізниця» планує поліпшити якість перевезень і збільшити їх обсяги. В результаті реалізації фінансового плану в запропонованій редакції менеджмент «Укрзалізниці» розраховує отримати поліпшення ситуації в перевезеннях, зокрема, планується перевезти 331 млн тонн вантажів та 201 млн пасажирів», – йдеться в повідомленні компанії.
Як зазначив, коментуючи план, директор з економіки та фінансів УЗ Андрій Рязанцев, загальний обсяг капітальних інвестицій в компанію наступного року складе 24,5 млрд грн, витрати на потокові ремонти – 12,5 млрд грн (з яких найбільша частина піде на ремонт локомотивів). При цьому компанія планує поповнити свій парк 98 новими локомотивами, більш ніж 3,5 тис. вантажних вагонів. Також заплановано «збільшення кількості нових і оновлення пасажирських вагонів» в обсязі 150 штук, а також закупівля нових приміських поїздів.
До речі, непогано заощадити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми якраз відібрали кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє своє життя без доріг.

Обрати кредитну картку

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас