Скільки курятини можна купити за зарплату українця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки курятини можна купити за зарплату українця

Особисті фінанси
1770
У січні-листопаді 2018-го українці на середню зарплату могли купити на 9 кг курятини менше, ніж за аналогічний період 2017-го. За рік купівельна спроможність впала на 10%.
“Тільки одна область від початку року може пишатися збільшенням споживання курятини – це Дніпропетровська. Жителі цього регіону у листопаді могли купити на 1 кілограм курятини більше, ніж на початку року. Найбільше падіння споживання зафіксували у Києві – мінус 20 кілограм”, – написав у Facebook директор асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко.
В Одеській і Рівненській областях купівельна спроможність з курятини знизилася на 16 кг, у Миколаївській – на 15 кг. На Закарпатті та Хмельниччині українці можуть дозволити собі на 12 кг менше продукту. У Донецькій і Чернівецькій областях – на 11 кг менше.
“У Львівській, Тернопільській, Запорізькій, Кіровоградській, Івано-Франківській і Полтавській областях споживання курятини впало на 1-5 кілограмів”, – додає Дорошенко.
На початок листопада 2018-го за середню зарплату у Києві можна було придбати 131 кг курятини, у Донецькій області – 95 кг, Дніпропетровській – 92 кг. Найменше продукту можна було купити у Херсонській області – 66 кг, Чернівецькій і Чернігівській областях – по 67 кг.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою портала Finance.ua можна вибрати зручні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас