Infiniti готує свій перший електричний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Infiniti готує свій перший електричний кросовер

Технології&Авто
530
Бренд Infiniti, який належить Nissan, покаже на автошоу в Детройті концепт електричного кросовера.
Основою для машини послужить абсолютно нова платформа.
Назва прототипу не розкривається. При цьому в компанії зазначили, що платформа, що лежить в основі кроссовера, передбачає нову компоновку основних агрегатів, завдяки чому електрокар отримав просторий салон.
Наразі компанія представила тільки одне тизерне зображення, на якому в напівтемряві вгадуються обриси світлодіодних фар і відеокамер замість дзеркал заднього виду. І емблема Infiniti, і напис під нею підсвічуються.
Концепт-кар отримав великі колісні диски і приховані дверні ручки. Також видно силует кузова, що маскує задні двері і створює враження купе-кросовера. При цьому представники бренду заявили, що дизайн нового і поки ще безіменного концепт-кара вбере в себе риси попередніх прототипів Prototype 10 і Q Inspiration.
Крім концепт-кара в Детройті в січні 2019 року Infiniti покаже і нову платформу, розроблену для електромобілів. Річ у тім, що з 2021 року всі моделі марки будуть або гібридними, або повністю електричними. І новий концепт-кар стане демонстраційним майданчиком для платформи і дизайну електромобілів марки.
Додамо, що Infiniti трохи відстає від конкурентів: Jaguar вже продає електрокросовер I-Pace, Audi запустила у виробництво модель e-tron, Mercedes готується вивести на ринок EQC, а BMW в 2020 представить електричний X3.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас