Українське місто увійшло до сотні найпривабливіших туристичних міст світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українське місто увійшло до сотні найпривабливіших туристичних міст світу

Світ
2505
Львів став єдиним містом України, яке потрапило до світового рейтингу Топ-100 найпопулярніших серед туристів 2018 року.
Відповідний рейтинг склала британська міжнародна компанія Euromonitor.
Рейтинг очолив Гонконг, який цього року прийняв близько 30 млн іноземних туристів. Друге місце займає Бангкок з показником 23,6 млн іноземних туристів, а третє – Лондон (20,7 млн ​​іноземних туристів).
До ТОП-10 міст входять також Сінгапур, Макао, Париж, Дубай, Нью-Йорк, Куала-Лумпур, Шеньчжень. У цих містах зафіксували від 12 до 18 млн іноземних туристів в 2018 році.
Львів виявився єдиним українським містом, яке увійшло до сотні найпопулярніших туристичних міст світу з показником 2,7 млн ​​туристів (80 місце рейтингу).
У рейтингу Euromonitor Львів обійшов такі міста, як Тель-Авів, Франкфурт, Стокгольм, Ніцца, Ріо-де-Жанейро, Абу-Дабі, Порто, Доха.
На появу Львова в такому авторитетному міжнародному рейтингу вже відреагував мер Львова Андрій Садовий.
«Мені приємно, що Львів потрапив до рейтингу найпривабливіших туристичних міст світу. Поки що це єдине місто з України, а я б хотів, щоб їх було більше. 10% грошей світу крутяться в туризмі. Україна має величезний потенціал, але вона його не розкриває до кінця, – сказав Садовий. – Більше 10 років тому ми у Львові визначили для себе туризм як пріоритетну галузь, яка може приносити успіх місту. І будемо далі рухатися в цьому напрямку – тому що для мене важливі нові робочі місця і якісна промоція – через красивий Львів люди пізнають Україну».
До речі, непогано заощадити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми якраз відібрали кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє своє життя без доріг.

Обрати кредитну картку

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас