Google закриває ще один сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google закриває ще один сервіс

Фондовий ринок
2486
Слідом за нещодавнім повідомленням про закриття сервісу Hangouts і його заміну на додаток Allo в офіційному блозі Google було опубліковано несподівану заяву про припинення підтримки і цього додатка.
У зверненні до користувачів представники компанії розповіли про долю месенджерів в екосистемі пошукового гіганта. За словами співробітників Google, остаточне припинення роботи Allo відбудеться в березні 2019-го. Для активних користувачів програми було опубліковано детальну інструкцію щодо експорту історії повідомлень – після зазначеного терміну всі вони будуть видалені з серверів корпорації.
Творці чату заявили, що завдяки роботі над месенджером змогли багато чому навчитися, інтегрувавши деякі функції сервісу в інші додатки.
Наприклад, в “Повідомленнях” тепер застосовуються можливості машинного навчання, вперше використані саме в Allo. Стосовно Hangouts розробники відзначили, що відмова від месенджера зумовлена звичайним ребрендингом. Найближчим часом його планується розділити на дві складові під назвами Hangouts Chat і Hangouts Meet. Спочатку вони будуть доступні в складі G Suite, але пізніше стануть доступними для всіх користувачів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас