Відділення нового типу відкрив Райффайзен Банк Аваль у Кропивницькому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відділення нового типу відкрив Райффайзен Банк Аваль у Кропивницькому

Особисті фінанси
197
Кропивницький. 5 грудня. — У Кропивницькому вчора відбулося урочисте відкриття оновленого відділення Райффайзен Банку Аваль, тепер жителі та гості міста можуть здійснювати банківські операції швидше та комфортніше. Адреса оновленого Базового відділення: м.Кропивницький, вул. Миколи Садовського, 2/14.
Крім нового дизайну, відділення отримало сучасну digital-зону з планшетами, комп’ютерами, депозитними банкоматами та терміналами для самообслуговування. Це дозволить клієнтам швидко та без черг оплачувати комунальні послуги, поповнювати рахунки готівкою, управляти картковими рахунками, а також здійснювати багато інших банківських операцій самостійно. Допомогти ж впоратися з новітніми цифровими додатками та пристроями для самообслуговування клієнтам допомагатиме працівник на новій для банківської сфери посаді — digital-амбасадор.
Після урочистого перерізання стрічки зі вступним словом до присутніх звернувся Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль: «Радий бачити на заході наших клієнтів, партнерів та представників державних органів, які прийшли відсвяткувати з нами відкриття першого digital-відділення, що з’явилося поза межами Києва. Дякую вам за довіру та бажаю стрімкого зростання вашому бізнесу спільно з нами!».
До вітального слова долучився і Сергій Коваленко, перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації: «Райффайзен Банк Аваль уже майже 25 років є невід’ємною складовою банківської системи Кіровоградської області. Більшу частину цього часу я є його клієнтом і бачу на власні очі, як розвивається банк. Бажаю подальшого зростання і, маючи досвід, дякую за високий професіоналізм, який демонструють працівники, та готовність допомогти у вирішенні будь-яких запитань».
Уже найближчим часом оновлені digital-відділення Райффайзен Банку Аваль почнуть свою роботу також у Дніпрі, Полтаві та ще два — у Києві (на разі у столиці працюють три таких відділення). У планах банку — до кінця 2018 року та у 2019-ому продовжити оновлення мережі в інших містах країни, зовсім скоро буде відкрито 18 аналогічних відділень.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас