Позиція Укрсоцбанку щодо підсумків планової інспекційної перевірки НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Позиція Укрсоцбанку щодо підсумків планової інспекційної перевірки НБУ

Особисті фінанси
47
У період з 14 грудня 2017 року по 8 травня 2018 року в Укрсоцбанку проводилась планова інспекційна перевірка Національного банку України стосовно окремих питань фінансового моніторингу та валютного законодавства.
Перевірка проводилась за період діяльності банку з 2015 по 2017 рік, з яких період з 2015 по жовтень 2016 року припадає на діяльність банку під контролем попереднього акціонера – міжнародної банківської групи UniCredit Group.
Укрсоцбанк категорично не погоджується зі звинуваченнями у веденні ризикової діяльності. Усі зазначені випадки ризикованих операцій було виявлено банком самостійно задовго до перевірки Національним банком, та у більшості з них клієнтам було відмовлено в обслуговуванні згідно зі статею 10 Закону України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів”.
У зв’язку з тим, що Національний банк України при винесенні рішення за підсумками перевірки не взяв до уваги пояснення та заперечення банку, банк буде оскаржувати рішення регулятора в судових інстанціях.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас