На західному кордоні зменшилися черги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На західному кордоні зменшилися черги

Казна та Політика
564
Всі пункти пропуску на ділянці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України працюють у штатному режимі.
Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
“Всі пункти пропуску на ділянці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України працюють в штатному режимі на відміну від минулого тижня, коли власники авто з іноземною реєстрацією обмежували під’їзні шляхи до кордону”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, в останні дні фіксується відсутність черг перед пунктами пропуску та зменшення кількості транспортного потоку, що перетинає державний кордон з країнами Євросоюзу.
Варто відзначити, що після набрання чинності законодавчих норм щодо легалізації ввезених з порушенням митного і податкового законодавства автомобілів з європейською реєстрацією, на ділянці західного кордону фіксується зменшення пасажиропотоку на 5% і транспортних засобів майже на 15%. В першу чергу це пов’язано зі зменшенням кількості громадян, які раніше на автомобілях з іноземною реєстрацією кожні п’ять днів виїжджали за кордон. Варто нагадати, що для зручності подорожуючих, на сайті Державної прикордонної служби України регулярно оновлюється інформація про ситуацію перед пунктами пропуску на державному кордоні.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас