МВС розписало нові вимоги до реєстрації авто на "єврономерах" (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС розписало нові вимоги до реєстрації авто на "єврономерах" (інфографіка)

Технології&Авто
2551
Реєстрацію авто необхідно проводити в разі його ввезення в Україну на понад 30 діб, раніше реєстрували транспортний засіб, якщо ввезення в Україну було більше ніж на 2 місяці.
Про це інформує прес-служба МВС в Facebook.
“Друзі, змінилися вимоги до реєстрації тимчасово ввезених транспортних засобів на територію України”, – йдеться в повідомленні.
Так, в інфографіці вказується, що змінилося таке: реєстрацію авто потрібно проводити в разі його ввезення в Україну на понад 30 діб, раніше реєстрували транспортний засіб, якщо ввезення в Україну було більш ніж на 2 місяці.
МВС розписало нові вимоги до реєстрації авто на "єврономерах" (інфографіка)
Крім того, замість обміну іноземних свідоцтв про реєстрацію транспортного засобу і номерних знаків на національні (іноземні зберігалися в ТСЦ МВС), поки відбуватиметься видача власнику авто лише тимчасового реєстраційного талона.
Також, як зазначається, якщо раніше поверталося національне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу і номерних знаків на заміну іноземних після закінчення терміну, то зараз при виїзді з території України тимчасовий реєстраційний талон не повертатиметься.
У МВС уточнили, що змін не зазнало здійснення реєстрації на термін, зазначений у митних документах.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас