У стартап, що займається аналізом криптовалют, інвестували $4,5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У стартап, що займається аналізом криптовалют, інвестували $4,5 млн

Фондовий ринок
318
Стартап Flipside Crypto, що базується в Бостоні, оголосив про закриття раунду початкового фінансування, очолили який венчурний підрозділ Coinbase і інвестиційна компанія Digital Currency Group, пише forklog.com посилаючись на МarketWatch.
Офіційно сума залучених інвестицій не розголошується, але за інформацією CoinDesk, в цілому Flipside Crypto отримав $4,5 млн. Також повідомляється, що в стартап інвестували True Ventures і Castle Island Ventures.
Як кажуть представники Flipside Crypto, вони пропонують абсолютно новий підхід до оцінки криптовалют, цінові коливання яких дуже часто залежать від новин і настроїв у суспільстві.
«Криптовалютний ринок стає більш зрілим і інституціональним, а роздрібні інвестори, бажаючи краще зрозуміти проекти, стають все більш витонченими і намагаються знайти інформацію, яка не обмежується капіталізацією і даними про ціни», – сказав CEO Flipside Crypto Дейв Балтер.
Пропоноване стартапом рішення називається FCAS (Flipside Crypto Asset Score) – пропонована оцінка активу заснована на низці даних, що зібрані з різних блокчейнів і смарт-контрактів і діляться на три категорії: оцінка корисності, оцінка торгових сигналів і оцінка активності розробників.
Так, оцінка корисності визначається за допомогою збору даних про активність мереж або смарт-контрактів, що дає можливість зрозуміти, наскільки активне співтовариство. Чим більше користувачів залучено до проекту, тим здоровішим, на думку Flipside Crypto, є сам криптоактив.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас